in

Hugo Boss – för den stilmedvetne mannen

Hugo Boss är idag ett utav världens mest burna och välkända modemärken för män.  Märket har tillverkat kläder sedan 30-talet och idag så finns det tusentals Hugo Boss affärer runtom i världen. Märket har traditionellt sett varit kända för deras kostymer, men idag så finns det kläder för alla tillfällen i deras kollektioner. 

Även om märket fortfarande tillverkar några av de bästa kostymerna i världen så har deras utbud också expanderat kraftigt för att kunna tillgodose plagg som passar både till vardags, kontoret och på fest. Deras kläder älskas av män världen över på grund av deras stilrenhet och öga för kvalitet, samt att plaggen är väldigt enkla att använda i en lång rad olika outfits.

Hugo Boss och dess designfilosofi bygger som vi tidigare har nämnt på stilrenhet. Plaggen ser alltid ser snygga ut, oavsett om de bärs under en söndagspromenad på stan eller på en restaurang av finare karaktär. Hugo Boss gör kläder för den som tycker om en nedtonad stil där plaggen håller högsta möjliga kvalitet.

Något för alla tillfällen  

Märket tillverkar även kläder som passar alla situationer. Märkets skjortor är väldigt populära på grund av dess utseende såväl som fantastiska passform och följsamhet. Dessa går att använda tillsammans med kostymer men ser även förträffliga ut även utan kavaj.  Att bära någon av deras skjortor tillsammans med deras kostymbyxor skapar en professionell och stilren look som samtidigt är skön att ha på sig under längre perioder.

Men märket tillverkar även en hel del olika vardagskläder. Det finns ett rikligt utbud på snygga T-shirts som går att få både med eller utan tryck på. Det finns även sköna collegetröjor som passar utmärkt för en fika på stan eller på väg till gymmet.

Jackor för alla säsonger

Förutom kostymerna så är jackorna från Hugo Boss deras mest populära klädesplagg. Det finns modeller som passar alla årstider, med tunnare skaljackor som står emot väder och vind på ett enastående sätt. För de lite kallare månaderna så finns det också jackor som är designade för att hålla dig varm, oavsett vilken temperatur den svenska vintern bjuder på.

Uppgradera ditt kaffedrickande med kapselkaffe från Tassimo

Barbie – en odödlig klassiker med någonting för alla