in

Paw Patrol – Hundar till undsättning

Alla vi som har haft lite mindre barn under de senaste åren har fått stifta en nära bekantskap med pojken Ryder och hans team av superhundar. Det finns numera förutom flera säsongen av Paw Patrol samt filmer och en lång kollektion med leksaker.

Ryder och hans team med hundar bor i en fiktiv amerikansk stad. Dem bor själva i ett stort hus och deras jobb och kall i livet är att hjälpa invånarna i staden när någonting har gått fel. Naturligtvis går saker ofta på tok och Ryder och hundarna måste komma till undsättning. Genom att arbeta tillsammans går alla problem, stora som små, att lösa.

 

Gott om leksaker att välja mellan

För den som är intresserad av att köpa Paw Patrol leksaker till sitt barn så är utbudet som tur är väldigt stort. Alla hundar har nämligen sin egen inriktning och specialisering. En hund är brandman, en är byggarbetare och en är pilot. Alla har dessutom sin egen hundkoja, som förvandlas till ett fordon när plikten kallar.

Det finns även leksaker från Paw Patrol i en lång rad olika prisklasser. Detta betyder att du kan hitta någonting som ditt barn kommer att älska, oavsett din budget. De billigaste alternativen är en av hundarna tillsammans med deras fordon, medans de lite dyrare varianterna oftast är större och kommer med fordon som har fler funktioner.

Men det finns även gott om accessoarer som är beprydda med hundarna. Här kan man välja mellan sparkcyklar, någonting som garanterat kommer vara en uppskattad present, eller varför inte ett pennskrin? Oavsett vad du väljer att köpa till ditt barn så finns det mycket som ett riktigt fan av Paw Patrol kommer att uppskatta och älska.

 

Varför älskar barn leksaker med från Paw Patrol?

Den första anledningen är att serien har blivit så oerhört populär på senare tid, och väldigt många barn följer den noggrant. För det andra så är alla leksaker mer eller mindre exakta kopior av karaktärerna i serien. Det betyder att barnen med hjälp av en leksak kan hitta på egna uppdrag för hundteamet att lösa, eller kunna leva sig in i nästa avsnitt ännu mer.

Parajumpers – funktionella kläder i militärstil

Uppgradera ditt kaffedrickande med kapselkaffe från Tassimo