in

Uppgradera ditt kaffedrickande med kapselkaffe från Tassimo

Är du en av alla svenskar som har börjat tröttna på att dricka samma gamla kaffe dag ut och dag in? Trots att genomsnittssvensken dricker över åtta kilo kaffe per år så är det många av oss som är dåliga på att testa nya smaker. Genom kappselkaffe från Tassimo är det lätt att hitta nya spännande smaker.

Om du känner att ditt kaffedrickande har börjat handla mer om att få i sig bränsle än smak och är intresserad av att pröva någonting nytt så är kapselkaffe från Tassimo det perfekta valet. Många som en gång testar på kapselkaffe har väldigt svårt att gå tillbaka till traditionella bryggmetoder.

Vad är kapselkaffe?

Kapselkaffe är ett nytt och modernt sätt att brygga sitt kaffe. Istället för att man ska väga upp kaffepulver och hälla upp vatten i sin bryggare stoppar man bara in kaffekapseln i bryggaren och trycker på en knapp. Efter en minut så har du en rykande färsk kopp som är redo att drickas och som smakar lika fantastiskt varje gång.

Kapselkaffe har snabbt blivit populärt på grund av variationen som finns tillgänglig, men även på grund av hur smidigt det är.

En enorm variation att testa sig igenom

Tassimo erbjuder ett stort utbud av kapselkaffe att pröva sig igenom. För den som är osäker så finns det olika prova på paket där man kan testa olika varianter innan man bestämmer sig för vad man vill beställa i större kvantitet.

Förutom ett klassiskt utbud av vanligt kaffe finns det också mycket att välja bland för den som är intresserad av andra kaffesorter. Latte macchiato, cappucino och espresso är bara ett axplock av vad som finns att välja bland.

Vad behöver man för att börja med Tassimos kapselkaffe?

Det enda som behövs för att sätta igång med kapselkaffe är en kapselbryggare. Dessa brukar vara väldigt rimligt prissatta och om du köper en bryggare från Tassimo så får man även med en variation av olika smaker på sina kapslar.

När du sedan har testat dig igenom dessa kan du börja utforska det stora utbudet och hitta något som kommer göra ditt kaffedrickande både smidigare och godare.

Paw Patrol – Hundar till undsättning

Hugo Boss – för den stilmedvetne mannen